jul 042016
 
ZEER VERRASSEND EN VOOR WIE WIL EEN UITDAGING

Dit is een evenement waarbij reizigersgeneeskundige onderwerpen aan de hand van 20 afbeeldingen worden gepresenteerd in 6 min. en 40 sec. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 sec. getoond. Deze eisen dwingen de deelnemers creatief en ‘to the point’ te zijn. Het format staat garant voor flitsende voordrachten met daarna een korte discussie of de mogelijkheid tot vragen stellen. U kunt als toehoorder inschrijven, maar u kunt ook zelf een presentatie geven. Gaat u de uitdaging aan?

Voor wie

Deze Pecha Kucha avond is bestemd voor alle reizigersadviseurs: (Huis)artsen, verpleegkundigen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en apotheekmedewerkers. Het is de bedoeling om deze Pecha Kucha avond tot een jaarlijks evenement maken. Ons streven is een podium te geven voor verschillende organisaties en personen werkzaam in het veld van de reizigersadvisering.

In 2018 wordt de Pecha Kucha avond voor de 5e keer georganiseerd. De voorgaande Pecha Kucha avonden zijn door de deelnemers en de visitatiecommissie van het kwaliteitsconsilium LCR zeer positief geëvalueerd. U kunt zich aanmelden voor het houden van een Pecha Kucha tijdens de volgende Pecha Kucha avond voor reizigersadviseurs op 19 april 2018 door een bericht te sturen naar info@healtheducation.nl. Wij nemen dan contact met u op.
Iedereen in het veld van de reizigersadvisering/geneeskunde wordt van harte uitgenodigd deze uitdaging aan te nemen. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven als deelnemer.
De Pecha Kucha avond is op deze datum en locatie in de middag uit te breiden met een masterclass Travel Medicine Training.

Sprekers en onderwerpen:

– Teus Dorresteijn, reizigersgeneeskundig huisarts te Ederveen:
Zoönosen: dichterbij dan je denkt!
– Thea van der Waart, reizigersgeneeskundig huisarts, seksuoloog NVVS, lid SEKSHAG:
Prep bij reizigers?
– Robert-Jan Hassing, internist-infectioloog Rijnstate ziekenhuis Arnhem:
Onderwerp volgt
– Ad van Esch, reizigersgeneeskundige, medisch directeur en docent Health Education, docent huisartsenopleiding Radboudumc:
Onderwerp volgt
– Annette Boose, huisarts en tropenarts te Zambia:
Onderwerp volgt
overige sprekers en onderwerpen volgen: U?

Waar:

Utrecht, vergadercentrum Domstad (loopafstand CS)

Wanneer:

19 april 2018 van 19.30-21.30 uur

Accreditatie

Wordt aangevraagd bij LCR (artsen en verpleegkundigen) en ABC1.
Artsen en verpleegkundigen die zelf een bijdrage houden, kunnen extra accreditatiepunten krijgen voor zowel het LCR als de KNMG zie hiervoor: http://knmg.artsennet.nl/Opleiding-en-herregistratie/GAIA-accreditatie/Accreditatieregelgeving.htm
en de kwaliteitsnormen opleiding en registratie voor artsen of verpleegkundigen op http://www.mijnlcr.nl.htm

Inschrijfformulier: