okt 082018
 

Inschrijfformulier geïnteresseerden: klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van onze buitenlandse nascholingsreizen.

Nascholing in Marrakech

Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Covid organiseren wij deze reis ook in het voorjaar 2022; exacte info volgt tzt.
Deze reis kunnen wij apart voor u organiseren bij minimaal 20 deelnemers.

Marrakech is een van de vier koningssteden van Marokko. Bij een bezoek aan deze stad heeft u in relatief korte tijd de mogelijkheid om naast het vergroten van uw kennis op het gebied van reizigersadvisering kennis te maken met een locatie die vele reizigers ook als bestemming kiezen. Het belooft ook deze keer een leerzame en interessante reis te worden.

De nascholing is bedoeld voor reizigersgeneeskundig (huis)artsen, verpleegkundigen en assisstenten.
Er zal 10 uur geaccrediteerde en gecertificeerde nascholing Travel Medicine Training worden aangeboden (8 uur gegarandeerde accreditatie LCR (artsen en verpleegkundigen) en ABC1 en minimaal 4 uur V&V en Kabiz).

Programma nascholing:

– Masterclass Travel Medicine Training met het thema van 2021:
– Masterclass Travel Medicine Training: ‘Tante in Marokko’ (Reisadvies VFR)
– Reisstrijd-3, zie Reisstrijd III opzet
– Bezoek locale gezondheidszorg met o.a. aandacht voor de Marrokaanse gezondheiszorg en veel voorkomende problemen bij reizigers naar Marokko en de mogelijkheden voor behandeling.

Buiten de nascholing bestaat de mogelijkheid om Marrakech te verkennen.
Ook uw partner kan mee naar Marrakech.

Wat wel & wat niet:

We overnachten in een typische Marrokaanse riad in het centrum van de stad, dicht bij lokale markten. Ook brengen we een bezoek aan de lokale gezondheidszorg. Naast de nascholing zijn het vliegticket, de verblijfskosten en een aantal maaltijden (zie programma) bij de prijs inbegrepen. Op het programma staat een fiets- of wandeltocht door Marrakech waar een gids ons meeneemt langs de highlights van de stad. Tijdens deze tocht van 3 uur krijg je in een korte tijd een goed overzicht van de stad en komen we op plaatsen die je absoluut niet mag missen: de smalle straatjes van de oude binnenstad en bezienswaardigheden zoals de Kasbah wijk met de Saadische graven, het Bahia paleis en de Koutoubia moskee. U kunt mee met een wandeltocht naar Imil en lunchen met het uitzicht op de toppen van het atlasgebergte en u kunt naar de hammam. De overige tijd kunt u een eigen invulling maken.

De prijzen zijn gebaseerd op overnachting in 2-persoonskamers. Deelnemers die op een 3-of 4-persoonkamer willen, krijgen korting. Indien u een eenpersoonskamer wenst, dient u dit expliciet aan te geven, maar wij kunnen niet garanderen dat er eenpersoonskamers beschikbaar zijn. Dit is mede afhankelijk van de totale groepsgrootte en de situatie ter plaatse. Indien nodig, hanteren we de volgorde van aanmeldingsdatum of boeken wij voor u een kamer elders in het centrum (op loopafstand).

Niet in de reissom opgenomen zijn fooien, evt visumkosten, de kosten voor alle drankjes (buiten de koffie/thee tijdens de nascholing), de overige maaltijden en entrees van bezoeken buiten hetgeen in het programma staat vermeld. Uiteraard zijn ook de uitgaven van persoonlijke aard voor eigen rekening.

Wij raden iedere deelnemer dringend aan om een goede reisverzekering, die ook repatriëring, reddings-kosten en andere medische kosten dekt, af te sluiten. Let op dat de meeste verzekering alleen uitkeren als het een vakantie betreft. Als u een annuleringsverzekering wenst, dient u die zelf af te sluiten.

Voor wie

(huis)artsen, verpleegkundigen en assistenten met ervaring in reizigersadvisering

Data

voorjaar 2022
Deze nascholingsreis is ook in overleg speciaal voor u aan te vragen bij min 20 deelnemers

Accreditatie

Accreditatie wordt voor minimaal 8 uur geaccrediteerd door ABC1 en LCR (artsen en verpleegkundigen) en
en voor minimaal 4 uur bij V&V en Kabiz.

Aantal deelnemers

voor deze reis max 22 deelnemers aan het nascholingsprogramma

Inschrijfformulier geïnteresseerden: klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van onze buitenlandse nascholingsreizen.