jan 172022
 

Inschrijfformulier geïnteresseerden: klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van onze buitenlandse nascholingsreizen.

Nascholing in Marrakech

Wij organiseren weer een nascholingsreis naar Marrakech van 6-10 november 2024.

Marrakech is een van de vier koningssteden van Marokko. Bij een bezoek aan deze stad heeft u in relatief korte tijd de mogelijkheid om naast het vergroten van uw kennis op het gebied van reizigersadvisering kennis te maken met een locatie die vele reizigers ook als bestemming kiezen. Het belooft ook deze keer een leerzame en interessante reis te worden.

De nascholing is bedoeld voor reizigersgeneeskundig (huis)artsen, verpleegkundigen en assistenten.
Er zal 10 uur geaccrediteerde en gecertificeerde nascholing Travel Medicine Training worden aangeboden (minimaal 8 uur gegarandeerde accreditatie LCR (artsen en verpleegkundigen) en 10 uur ABC1.

Programma nascholing:

– Masterclass Travel Medicine Training ‘nntb thema’ (wordt vastgesteld aan de hand van nog niet eerder gevolgde masterclass Travel Medicine van de ingeschreven deelnemers)
– Masterclass Travel Medicine Training: ‘Tante in Marokko’ (Reisadvies VFR)
– Reisstrijd, zie Reisstrijd III opzet
– Bezoek lokale gezondheidszorg met o.a. aandacht voor de Marrokaanse gezondheiszorg en veel voorkomende problemen bij reizigers naar Marokko en de mogelijkheden voor behandeling.

Buiten de nascholing bestaat de mogelijkheid om Marrakech te verkennen.
Ook uw partner kan mee naar Marrakech.

Wat wel & wat niet:

We verblijven in een typische Marrokaanse Riad, midden in de oude medina in het centrum van de stad, dicht bij lokale markten, het Djemaa El Fna plein, Bahia-paleis en het Marrakech-museum. Hier vindt ook de nascholing plaats. Als deze vol is, wordt bijgeboekt in een naburige vergelijkbare Riad op loopafstand.

In het basisprogramma zijn 4 overnachtingen met ontbijt en de in het programma genoemde maaltijden en transfers. Inclusief is 2x een lunch en 2x een diner, waarvan één luxe in een voormalig paleis met traditionele muziek. Ook is inbegrepen een fiets- of wandeltocht door Marrakech waar een gids ons meeneemt langs de highlights van de stad. Tijdens deze tocht van 3 uur krijg je in een korte tijd een goed overzicht van de stad en komen we op plaatsen die je absoluut niet mag missen: de smalle straatjes van de oude binnenstad en bezienswaardigheden zoals de Kasbah wijk met de Saadische graven, het Bahia paleis en de Koutoubia moskee.
Daarnaast kunt u mee naar de Ourika Vallei met een wandeling naar de watervallen van Setti Fatma en lunch aan de snelstromende en verfrissende rivier en een bezoek aan een traditionele kasba.
Verder kunt u naar een hammam en uiteraard kunt u ook een eigen programma-invulling maken.

De prijzen zijn gebaseerd op overnachting in 2-persoonskamers. Deelnemers die op een 3-persoonkamer willen, krijgen korting, voor een eenpersoonskamer betaalt u meer. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de deelnemers verdeeld over meerdere riads elders in het centrum (op loopafstand).

U dient uw ticket zelf te verzorgen.

Niet in de reissom opgenomen zijn evt visumkosten, fooien, de kosten voor alle drankjes (buiten de koffie/thee tijdens de nascholing), de overige maaltijden en entrees van bezoeken buiten hetgeen in het programma staat vermeld. Uiteraard zijn ook de uitgaven van persoonlijke aard voor eigen rekening.

Wij raden iedere deelnemer dringend aan om een goede reisverzekering, die ook repatriëring, reddings-kosten en andere medische kosten dekt, af te sluiten. Let op dat de meeste verzekering alleen uitkeren als het een vakantie betreft. Als u een annuleringsverzekering wenst, dient u die zelf af te sluiten.

Voor wie

(huis)artsen, verpleegkundigen en assistenten met ervaring in reizigersadvisering

Data

6-10 november 2024
Deze nascholingsreis is ook in overleg speciaal voor u aan te vragen bij min 20 deelnemers

Accreditatie

Accreditatie wordt voor minimaal 10 uur geaccrediteerd door ABC1 en minimaal 8 uur bij LCR (artsen en verpleegkundigen).

Aantal deelnemers

voor deze reis max 20 deelnemers aan het nascholingsprogramma.

Verdere informatie en inschrijfformulier:

programma Marrakech 6-10 nov 2024
Informatie nascholingsreis Marrakech
Inschrijfformulier nascholing Marrakech nov 2024
Voorwaarden nascholingsreis Marrakech nov 2024

Inschrijfformulier geïnteresseerden: klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van al onze buitenlandse nascholingsreizen.