Programma studiereizen

 

Wij organiseren regelmatig buitenlandse nascholingsreizen. Door de reisbeperkingen als gevolg van de Corona pandemie en de onzekerheid over hoe deze situatie zich gaat ontwikkelen liggen de studiereizen momenteel stil. De vaccinatiegraad is nog laag in de landen die wij voor nascholing bezoeken. Zodra we denken dat het weer verantwoord is gaan we nieuwe reizen plannen.

Op het programma staan:
Nascholingsreis Marrakech 6-10 november 2024, nascholing en cultureel programma, zie Travel Medicine Training in Marrakech. ;
Nascholingsreis Gambia: 25 jan-2 febr 2025: going (tourist)beach, going local and going nature;
Nascholingsreis Nepal: nov 2025: parallelprogramma nascholing Travel Medicine Training, Ziek terug uit het buitenland en Infectieziekten (ervaring met reizigersadvisering is dus niet nodig, accreditatie ABC1 en LCR) en cultureel programma, aansluitend optioneel korte trekking of ander programma; zie nascholing in Nepal;
Nascholingsreis Oeganda: nntb: nascholing en cultureel programma/rondreis, optioneel safari en gorillabezoek en terugreis via Kigali (Rwanda), zie Travel Medicine Training in Oeganda.
Nascholingsreis Peru: nntb: nascholing en cultureel programma/rondreis, optioneel extra programma, zie verder Travel Medicine Training in Peru;

Blijft u graag op de hoogte van toekomstige reizen, kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde via onderstaand formulier. U ontvangt dan de informatie toegestuurd, zodra bekend.

Inschrijfformulier geïnteresseerden:

klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u eventueel mee wilt met een reis en u graag meer informatie ontvangt. Ook kunnen wij speciaal voor u een reis organiseren bij minimaal 20 deelnemers.
Health Education Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, het Garantiefonds GGTO en bij het Calamiteitenfonds.

ggto_logo_oranje         VvKR logo