jan 162022
 
Inschrijfformulier geïnteresseerden: klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van onze buitenlandse nascholingsreizen.
Nascholing in Gambia: going beach, going local, going nature
Wij organiseren een 8-9 daagse nascholingsreis naar Gambia eind januari 2025. Deze reis kunnen wij ook apart voor u organiseren op gezamenlijk vast te stellen data bij minimaal 20 deelnemers. Gambia is een bekende toeristenbestemming. De meeste mensen verblijven in de toeristische ressorts aan het strand in Gambia. Maar Gambia is veel meer! Tijdens deze reis verblijven we uiteraard (even) in het toeristengebied; u moet tenslotte weten waar uw reizigers meestal terecht komen. Daarnaast staat uitwisseling met de Gambiaanse gezondheidszorg op het programma, maken we kennis met de lokale bevolking en gewoontes en ontdekken we wat de natuur voor moois heeft te bieden. Het wordt een zeer gevarieerd en afwisselend programma. De nascholing is bedoeld voor reizigersgeneeskundig (huis)artsen, verpleegkundigen en assistenten. Er zal minimaal 12 uur nascholing Travel Medicine Training worden aangeboden (12 uur gegarandeerde accreditatie LCR (artsen en verpleegkundigen) en ABC1).
Programma nascholing:
– div Masterclass Travel Medicine Training ‘nntb thema’ (worden vastgesteld aan de hand van nog niet eerder gevolgde masterclass Travel Medicine van de ingeschreven deelnemers) – Bezoek lokale gezondheidszorg met o.a. aandacht voor de Gambiaanse gezondheiszorg en veel voorkomende problemen bij reizigers naar Gambia en de mogelijkheden voor behandeling.
Voor wie:
(huis)artsen, verpleegkundigen en assistenten met ervaring in reizigersadvisering
Data:
8-9 dagen eind jan 2025 Deze nascholingsreis is ook in overleg speciaal voor u aan te vragen bij min 20 deelnemers
Accreditatie:
Accreditatie door ABC1 en LCR (artsen en verpleegkundigen) wordt voor minimaal 12 uur gegarandeerd.
Verdere informatie en inschrijfformulier:
Inschrijfformulier geïnteresseerden: klik hier voor het formulier waarop u kunt aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van onze buitenlandse nascholingsreizen.