nov 142021
 

Hoe voorkom je dat je patiënt niet meer naar gele koorts gebieden kan reizen? En hoe weet je welke patiënten risico lopen op een mazelen infectie? Mag je hepatitis B en pneumokokken vaccinaties geven tijdens het gebruik van immunosuppressieve medicatie? Ben je benieuwd naar de antwoorden? Na het doorlopen van deze e-learning weet je hoe het zit en kun je de patiënt goed informeren voor de start van immunosuppressiva. Ook ben je op de hoogte van de gevolgen van de ziekte en immunosuppressieve medicatie voor eventuele toekomstige reisplannen van de patiënt.

Na het volgen van deze e-learning kennen de deelnemers:
de belangrijke aandachtspunten voor de start van immuunsuppressieve medicatie;
de belangrijke aandachtspunten zijn bij (toekomstige) reizen bij het gebruik van immuunsuppressiva;
de aandachtspunten bij het voorschrijven van antibiotica bij reizen.

Voor wie:

Alle artsen, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die te maken hebben met patiënten die gaan starten met of al gebruik maken van afweer onderdrukkende medicatie, zoals in de huisartsenpraktijk, bij mdl, dermatologie, reumatologie, nefrologie, hematologie etc

Accreditatie:

Toegekend voor 3 uur door ABAN (GAIA: ABC1,2,3), LCR (artsen en verpleegk), VSR (scholing verpleegkundig specialisten) en V&V Register Zorgprofessionals: scholing Dermatologie, Longverpleegkunde, Maag Darm Lever, Oncologie, Reumatologie en Reizigersadvisering.

Prijs:

EUR 95 BTW vrij

Wanneer:

Beschikbaar. Reken voor deze e-learning ongeveer 3 uur. U kunt zelf aangegeven per wanneer u wilt beginnen. U kunt meerdere keren inloggen en dan met de cursus verder gaan en/of de toetsvragen opnieuw maken. U heeft 4 weken de tijd om de cursus af te ronden.

Inschrijfformulier