nov 172021
 

‘Hoe zat het ook alweer met de absolute en relatieve contra-indicaties voor de levende vaccinaties? En met kinderen en zwangeren die naar malariagebied gaan? En met de reiziger zonder milt, of met immuunsuppressie?’ . Wilt u de puntjes weer op de i zetten, volg dan deze opfriscursus. U wordt online meegenomen door de LCR protocollen, aan de hand van casussen, quiz vragen etc. Aan het einde van de cursus heeft u uw kennis weer paraat!

Na het succesvol afronden van deze cursus

heeft u uw kennis op het gebied van vaccinaties en malariaprofylaxe en bijbehorende aandachtspunten, ook voor bijzondere risico’s en bijzondere groepen, opgefrist.

Voor wie:

Deze e-learning is bestemd voor ervaren reizigersadviseurs.
Alle beroepsgroepen kunnen deelnemen.
Er wordt wel verschil gemaakt in de beoordeling voor (reizigers adviserend) artsen en verpleegkundigen en de overige beroepsgroepen.

Accreditatie

Accreditatie toegekend door LCR (artsen en verpleegkundigen) voor 3 uur en voor ABC1 voor 2,5 uur bij een minimale scoren van 8,0 voor beide onderdelen. De accreditatie termijn loopt tot 15 december 2023.
Overige beroepsgroepen ontvangen een certificaat bij een minimale score 8,0 voor het eerste deel van de cursus en ongeacht de score voor het tweede deel.

Wanneer:

Deze opfriscursus is een e-learning. Na inschrijving ontvangt u binnen 7 dagen een inlogcode.
U kunt meerdere keren inloggen en dan met de cursus verder gaan en/of de toetsvragen opnieuw maken.

Prijs:

€ 95 BTW vrij. Ivm verlopen van accreditatieperiode betaalt u vanaf nu € 65. De cursus is nog steeds up to date.

Inschrijfformulier