jan 122021
 

‘Hoe zat het ook alweer met de absolute en relatieve contra-indicaties voor de levende vaccinaties? En met kinderen en zwangeren die naar malariagebied gaan? En met de reiziger zonder milt, of met immuunsuppressie?’ Na bijna een jaar lang nog maar weinig reisadvies gegeven te hebben, is de kennis rondom de LCR protocollen waarschijnlijk niet meer up-to-date. Wilt u de puntjes weer op de i zetten voor als het reizigersadvies straks weer volop van start gaat? Volg dan deze opfriscursus(sen). U wordt online meegenomen door de LCR protocollen, aan de hand van casussen, quiz vragen etc. Aan het einde van de cursus heeft u uw kennis weer paraat en kunt u aan de slag zodra het weer kan!

Na het succesvol afronden van deze cursus

heeft u uw kennis op het gebied van vaccinaties en malariaprofylaxe en bijbehorende aandachtspunten, ook voor bijzondere risico’s en bijzondere groepen, opgefrist.

Voor wie:

Deze online cursus is bestemd voor ervaren reizigersadviseurs.
Alle beroepsgroepen kunnen deelnemen.
Er wordt wel verschil gemaakt in de beoordeling voor (reizigers adviserend) artsen en verpleegkundigen en de overige beroepsgroepen.

Accreditatie

Accreditatie toegekend door ABC1 en LCR (artsen en verpleegkundigen) voor 2,5 punten bij een minimale scoren van 8,0 voor beide onderdelen.
Overige beroepsgroepen ontvangen een certificaat bij een minimale score 8,0 voor het eerste deel van de cursus en ongeacht de score voor het tweede deel.

Wanneer:

Deze opfriscursus is een online e-learning. Na inschrijving ontvangt u binnen 7 dagen een inlogcode.
U kunt meerdere keren inloggen en dan met de cursus verder gaan en/of de toetsvragen opnieuw maken.

Prijs:

€ 95 BTW vrij

Inschrijfformulier